Sopimusvalmistus

 

Valmistamme muovituotteita ja muoviosia sopimusvalmistuksena lukuisille eri alojen yrityksille.

 

Ruiskuvalu eli ruiskupuristus on yksi eniten käytetyistä muovituotteiden valmistusmenetelmistä. Muottikustannuksen takia se soveltuu erityisesti volyymituotteiden valmistukseen. Toisinaan myös pieniä tuotesarjoja valmistetaan ruiskuvalamalla, jos haluttuja tuoteominaisuuksia ei saavuteta muilla valmistusmenetelmillä.

 

Ennen ruiskuvalumuotin valmistamista valitaan tuotteelle sopiva muovilaatu. Valintaan vaikuttavat monet seikat, esim. tuotteen käyttölämpötila ja tuotteeseen kohdistuva mekaaninen tai kemiallinen rasitus.

Ruiskuvalumuotti valmistetaan aina yksilöllisesti tietyn muovituotteen valmistamista varten. Muotti voi olla joko yksi- tai monipesäinen. Volyymituotteille tehdään yleensä monipesäinen muotti, jotta tuotteen kappalehinta saadaan mahdollisimman alhaiseksi.

 

Jos tarvitset ammattitaitoista ja luotettavaa muovituotetoimittajaa, ota yhteyttä. Teemme mielellämme tarjouksen ruiskuvalumuotista ja tuotevalmistuksesta. Tarjouksen tekoa varten riittää 2D-luonnos tuotteesta, arvio valmistusmääristä ja tiedot tuotteen käyttöympäristöstä

 

 

Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä