Toimitusehdot yksityishenkilöille

 

Toimitusehdot koskevat tuotesivuilla esiteltyjä varastotuotteitamme.

 

Toimitamme tuotteitamme myös yksityishenkilöille. Tilauksen voi tehdä tuotesivujen OSTA-toiminnolla, puhelimitse, sähköpostilla tai viestilomakkeella (kts. yhteystiedot-sivu). Jätesanko-settien toimitusehdot löytyvät ao. tuotesivulta. Muiden tuotteiden toimituksissa noudatetaan seuraavia ehtoja:

 

Toimitusmäärät

Varastotuotteilla ei ole minimitoimitusrajoitusta, jos tuoteluettelossa ei ole mainintaa pakkauskoosta. Alle 62,00 euron  tilauksiin lisätään pientoimituslisä 7,44 euroa (sis. ALV 24 %).

 

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan tilaajalle pääsääntöisesti kirjeenä tai postipakettina.

 

Toimituskulut

Toimituskulut veloitetaan tuotelaskun yhteydessä. Toimituskulun minimiveloitus on 3,72 euroa

(sis. ALV 24 %, kirje).

 

Maksuehto

Ennakkomaksu sähköpostitse lähetettyä laskua vastaan.

 

Lähetettyäsi tilauksen saat sähköpostiisi kopion tilauksestasi. Halutessasi voit muuttaa tilausta vastaussähköpostilla. Kun olemme käsitelleet tilauksesi, saat sähköpostiisi ennakkolaskun, jossa on tilauksen kokonaishinta toimituskuluineen ja maksuohjeet. Jos ennakkolaskun saatuasi haluat perua tilauksen, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tilaus astuu voimaan vasta sitten, kun suoritus näkyy tilillämme. Jos emme saa suoritusta 7 päivän kuluessa ennakkolaskun päiväyksestä, katsotaan tilaus peruutetuksi ja poistetaan järjestelmästämme.

 

Toimitusaika

Tuotteet toimitamme heti suorituksen saatuamme. Tiedon lähetyspäivästa saat sähköpostiisi. Pakettilähetykset ovat perillä yleensä 1-2 päivan kuluttua lähetyspäivästä, kirjelähetykset ovat perillä 3-5 jakelupäivän kuluttua lähetyspäivästä. Jos tilaamasi tuote on tilapäisesti loppunut, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme toimitusajan.

 

Hinnat

Tuotteiden kappalehinnat löytyvät tuoteluettelon hintasarakkeesta. Tuoteluettelossa mainittuihin tuotteiden kappalehintoihin lisätään ALV 24 %. Hinnat koskevat tuotteen vakiovärejä ja vakiomateriaalia. Suuri osa tuotteista voidaan valmistaa myös tuoteluettelosta poikkeavilla väreillä ja materiaaleilla. Tällöin tuotteet hinnoitellaan erikseen toimituseräkohtaisesti.

 

Palautukset

Myönnämme yksityisasiakkaille 14 vrk:n maksuttoman palautusoikeuden. Palautettavien tuotteiden tulee olla samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa. Palautuksista on otettava etukäteen yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

 

Tilauksen yhteydessä antamasi yhteystiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia, emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Asiakastietojasi käytetään vain tilauksen käsittelyyn ja toimittamiseen.

 

Tiedustelut: puh. 050-553 0649 tai Yhteystiedot-sivun viestilomakkeella.

 

Rekisteriseloste

 

 

Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä