Toimitusehdot yrityksille

Toimitusehdot koskevat tuotesivuilla esiteltyjä varastotuotteitamme.

 

Tilauksen voi tehdä tuotesivujen OSTA-toiminnolla, puhelimitse tai sähköpostilla (kts. yhteystiedot-sivu). Toimituksissa noudatetaan seuraavia ehtoja:

 

Toimitusmäärät

Varastotuotteilla ei ole minimitoimitusrajoitusta, jos tuoteluettelossa ei ole mainintaa pakkauskoosta. Osalla välitystuotteista on valmistajan asettama minimitoimitusraja. Alle 50,00 euron tilaukset käsitellään pientoimituksina, joihin lisätään pientoimituslisä 6,00 euroa.

 

Toimitustapa

Sopimuksen mukaan.

 

Toimituskulut

Toimituskulut (Posti, paketit tai rahti) veloitetaan tuotelaskussa (minimiveloitus 3,00 euroa kirjelähetyksenä). Tuotteet voidaan toimittaa myös vastaanottajan rahtisopimuksella.

 

Maksuehto

14 pv netto tai sopimuksen mukaan.

 

Toimitusaika

Vakiotuotteilla heti (varastotilanteesta riippuen). Vakioväreistä ja vakiomateriaaleista poikkeavilla tuotteilla sopimuksen mukaan.

 

Laskutus

Laskun lähetämme sähköpostilla tai verkkolaskuna. 

 

Hinnat

Tuotteiden kappalehinnat löytyvät tuoteluettelon hintasarakkeesta. Hinnat koskevat tuotteen vakiovärejä ja vakiomateriaalia. Isommista toimituseristä voit pyytää tarjouksen.

Suuri osa tuotteista voidaan valmistaa myös tuoteluettelosta poikkeavilla väreillä ja materiaaleilla. Tällöin tuotteet hinnoitellaan erikseen toimituseräkohtaisesti.

Jos tuoteluettelossa ei ole mainittu tuotteen hintaa, annamme siitä pyydettäessä kirjallisen tarjouksen.

 

Kaikkiin yllä oleviin hintoihin lisätään ALV 24 %.

 

Tilauksen yhteydessä antamasi yhteystiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia, emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Asiakastietojasi käytetään vain tilauksen käsittelyyn ja toimittamiseen.

 

Tiedustelut: puh. 050-553 0649 tai Yhteystiedot-sivun viestilomakkeella.

 

Rekisteriseloste

Sulje sivuvalikko
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä